Els Ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà presentaran dimecres que ve dia 9 de novembre, a les 18.00h el II Pla d'Igualtat de Gènere per a la ciutadania (2016 - 2020)

Divendres, 4 de novembre de 2016

L’acte, que es farà a l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, comptarà amb l’assistència de l’Il·lustríssim Diputat de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de Barcelona, el Sr. Antoni García, així com també l’excel·lentíssim Alcalde de l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, el Sr. Sergi Vilamala i Bastarras, i les Regidores de l’Àrea d’Igualtat dels dos Ajuntaments: la Sra. Gemma Sánchez, Regidora de l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, i la Sra. Francina Puig, Regidora de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

L’acte començarà a les 18.00h, amb la presentació de les Autoritats, seguidament les tècniques de la Diputació explicaran el desenvolupament dels Plans d’Igualtat, i finalitzarà amb un berenar per a tots els Assistents.

Des dels Ajuntaments, es creu necessari treballar en aquesta línia ja que l’any passat, el Parlament de Catalunya aprovava la 1a llei catalana d’igualtat home-dona: la llei d’igualtat efectiva entre homes i dones, una llei que aborda de manera transversal la lluita per la igualtat d’oportunitats reals entre dones i homes.

Aquests Plans d’Igualtat, inclouen diverses línies estratègiques relacionades amb la desigualtat de gènere:
Compromís amb la Igualtat
Acció contra la violència de masclista
Drets i qualitat de vida
Treballs i temps
Reconeixement del lideratge i la participació de les dones

Darrera actualització: 4.11.2016 | 08:32