Sant Hipòlit de Voltregà rep el reconeixement Flor d'Honor 2017

Dilluns, 25 de setembre de 2017

El nostre municipi ha estat reconegut amb tres Flors d’Honor per la seva actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament, paisatge urbà i millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Aquest reconeixement, s’atorga als municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

 

La gala Flors d’Honor 2017, celebrada aquest passat divendres, va reunir al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès, a més de 275 persones en els reconeixements anuals del moviment de Viles Florides, projecte que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), en un acte presidit per l’Honorable Senyora Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

A més dels 11 municipis reconeguts amb quatre Flors d’Honor, hi ha 48 municipis amb tres Flors d’honor, entre ells Sant Hipòlit de Voltregà, 48 municipis més amb dues Flors d’Honor i 6 municipis amb una Flor d’Honor. En total, 113 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’edició de l’any passat.

El projecte de Viles Florides és obert a tothom, en el que hi poden participar municipis, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds. Per això, a banda dels reconeixements institucionals als municipis, durant la gala s’ha premiat també aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir. És per això que, en aquesta edició, s’ha lliurat per primera vegada el premi a la Millor Rotonda Florida de Catalunya, que ha anat a parar a mans de la rotonda Peracuala de Sant Joan les Fonts.

Més informació: http://vilesflorides.cat/

 

Darrera actualització: 13.02.2018 | 13:10