Notícies

 • 17 de novembre de 2017 Concurs de fotografia Concurs de Fotografia 2017

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, organitza des de Pla de Barris i dins els actes de ELGanxo 2.0 un concurs de fotografia per a infants i joves.

  L’objectiu principal és involucrar a la població més joves en activitats creatives i culturals i, a la vegada, sensibilitzar-la en temes com la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la convivència. Les fotografies hauran de tractar sobre aquests tres temes.

 • 2 de novembre de 2017 Es graven al GANXO imatges del vídeo "Equipaments juvenils: Espais, professionals i qüestions obertes" promogut per l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona GANXO imatges del vídeo

  El passat mes de juny, l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona va obrir un espai de reflexió, sobre equipaments juvenils en el que hi va convidar diversos perfils professionals que tenen una relació amb la joventut, per poder crear un grup de treball.

  L ‘ajuntament de Sant Hipòlit hi va ser convidat i hi va participar amb la presència de la seva tècnica de Joventut. Dels resultats d’aquest treball se n’està elaborant un guia que pugui ser útil als diferents tècnics, perfils professionals de la joventut.

 • 30 d'octubre de 2017 Halloween a PortAventura Halloween a PortAventura | 2017

  Dissabte, 28 d’octubre, es va fer la sortida per a joves a PortAventura i es va poder gaudir de valent la temàtica del Hallowen enmig de les atraccions i els túnels del terror.

 • 30 d'octubre de 2017 La Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots, tot un èxit! Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots | 2017

  El diumenge passat, 29 d’octubre, les àrees de Joventut dels Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, van tornar a organitzar la Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots, versió 2017. Una activitat comunitària que busca la participació de les famílies i els joves en la descoberta dels indrets del poble i la construcció de l’espai públic, tot, des d’una mirada de cohesió social i respecte.

 • 9 d'octubre de 2017 Sortida a PORTAVENTURA! Sortida Port Aventura 28 d'octubre de 2017

  Les àrees de joventut de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, juntament amb les àrees de joventut de Roda de Ter i de Sant Pere de Torelló, organitzen una sortida a PortAventura el proper dia 28 d’octubre de 2017 .

   

Darrera actualització: 13.05.2015 | 11:35