SOPAR SHOWCOOKING amb Eduard Aliberch: cuina a baixa temperatura

Dijous, 17 d’octubre de 2024 de 20:00h a 22:00h

El cuiner Eduard Aliberch ens oferirà un menú basat en els productes de Gastrocook, elaborats a baixa temperatura. 

Preu: 35€/persona. Inclou menú complet amb showcooking en directe per part d’Eduard Aliberch + maridatge de 4 vins a càrrec de Carles Landeiras.

Eduard Aliberch és el cuiner i responsable del restaurant Mas Monells, de Sant Bartomeu del Grau. L’any passat va rebre el premi Promesa del Premi Osonenc de l’Any, i és un habitual dels showcookings del Mallol.

Gastrocook és una empresa de Sora que ofereix productes per a restauració i també per a consum domèstic. El seu procés d’elaboració es basa en la tècnica de cocció al buit i a baixa temperatura, ja que a més d’oferir un ajustat control dels punts de cocció, els permet obtenir unes textures tendres i meloses, i preservar les propietats organolèptiques dels aliments.

+ 18 anys

Quin cost té:

35 €

Darrera actualització: 10.10.2024 | 09:14