Recomanacions per a l'alimentació en la primera infància (de 0 a 3 anys)

Dimecres, 5 d’octubre de 2016

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) presenta la Guia de Recomanacions per a l’alimentació en la primera infància (de 0 a 3 anys) en una sessió dirigida a professionals d'equips de pediatria de l'atenció primària de salut i hospitals, responsables de llars d'infants i tècnics de salut municipal.

Aquesta sessió, organitzada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, té per objectiu presentar l’actualització i consens de les recomanacions d’alimentació saludable per a nadons i infants petits (de 0 a 3 anys).

Reflexionar sobre la importància dels àpats i de l’entorn familiar en la promoció de la salut i la prevenció de malalties.

La presentació tindrà lloc el dia 27 d’octubre (dijous) a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa. S’ofereixen, per facilitar el màxim l’assistència, dues opcions d’horaris:

  • Opció migdia: 13.30h-15h
  • Opció tarda: 17.30h-19h

Les inscripcions es poden fer a: https://goo.gl/forms/P3i2FcCU065g1XsL2

Data límit per inscriure’s: divendres 21 d’octubre

Durada: 1,5h

Programa:

- Antecedents (NAOS –PAAS –PReME)

- Nous enfocaments

o Calendari d’incorporació de nous aliments, textures, quantitats.

o Acompanyar els àpats dels infants. Família i escola. L’àpat com a espai de comunicació i educació

- Reforç d’aspectes clau

o Alletament matern

o Control de la ingesta de proteïna

o Postres làcties, sucs, galetes, cereals d’esmorzar, etc.

- Preguntes, intervencions i intercanvi d’opinions i experiències

Docents: Gemma Salvador. Maria Manera. Maria Blanquer. Dietistes-Nutricionistes. Agència de Salut Pública de Catalunya.

Darrera actualització: 5.10.2016 | 11:46