EL DRAC QUE VOL TRAGAR, CORREFOC i PRIMERA NIT DE FESTA

Divendres, 25 d'agost de 2017 a les 21.30 h

FM SHV 2017

EL DRAC QUE VOL TRAGAR a la Plaça de la Vila

Aquest any no ens hem posat d’acord. Doncs resulta que enguany es celebra la desena edició del Drac que Vol Tragar però si ho comptem per anys naturals resulta que en són nou. En fi, què hi farem, coses de les dates!!!! Deixant de banda si es tracta d’un fet a celebrar o no, us demanem que ompliu la plaça i participeu de l’espectacle per donar el tret de sortida com cal a la nostra Festa Major. Ah… i recordeu venir vestits adequadament per aquest acte de foc… que a hores d’ara encara n’hi ha més d’un que l’agafa desprevingut i després tots a córrer cap a l’entrada dels carrers.

Col·labora: Comissió de Festes + Colla de Diables del voltreganès “Foc i Ganxo”

CORREFOC a la Plaça de la Vila

Pel bon funcionament del correfoc recomanem que els establiments comercials, els habitatges situats en la zona del recorregut i el públic assistent adoptin les següents mesures de seguretat:

Pels veïns i comerciants: Retirar tots els vehicles dels carrers de l’itinerari, abaixar les persianes metàl·liques dels locals que en disposin i protegir els vidres/aparadors amb cartrons gruixuts.

Pels assistents: Portar roba de cotó, preferiblement que cobreixi les extremitats, i calçat adequat, així com la protecció d’ulls i orelles.

És necessari seguir les indicacions dels diables i també les que puguin realitzar els serveis de l’ordre públic i de sanitat.

Recorregut: Plaça de la Vila - C/ Marquesos de Palmerola - C/ Sant Antoni Ma. Claret - C/ Bisbe Morgades - Passatge Parés - Pont del Torrent de Mitjavila.

Col·labora: Colla de Diables del Voltreganès “Foc i Ganxo”

PRIMERA NIT DE FESTA amb ZeBrass Marching Band, sota el Pont del Torrent de Mitjavila

Col·labora: Comissió de Festes

Darrera actualització: 24.07.2017 | 15:53