Hemeroteca

Pàgina 1 de 44
 • 25 de setembre de 2017 Tercera sessió de participació per a la redacció del Projecte d'Urbanització dels carrers del Barri del Mallol
  La tercera sessió tindrà lloc el proper 28 de setembre, a les 19:00 hores, a la Biblioteca municipal de Sant Hipòlit de Voltregà.
 • Visita Escola Mare de Déu de La Gleva 26 d'octubre de 2016 Les nenes i nens de 2n de primària de l'Escola Mare de Déu de La Gleva visiten l'ajuntament
  Amb l’objectiu d’aprofundir en conèixer el seu poble, els nens i nenes de 2n de primària de l’Escola Mare de Déu de La Gleva van venir la setmana passada a l’Ajuntament de Sant Hipòlit a parlar amb l’Alcalde, Xavier Vilamala, sobre el què es fa a l’ajuntament, el pressupost, les inversions, la neteja de la via pública, ajuda a les famílies, la residència, i l’escola de música, entre d’altres.
 • Campanya bosses 2016 Comerç Voltreganès 18 d'octubre de 2016 El sac el porto jo... i el ganxo li posem tots! Campanya de bosses reutilitzables - Comerç del Voltreganès
  La iniciativa dels dos ajuntaments té per objectiu potenciar el comerç de proximitat i reduir el consum de bosses de plàstic. Els comerços regalen la bossa després de la sisena compra als establiments del Voltreganès.
 • Gran Gimcana Jo Sóc Tu Som Tots 2016 17 d'octubre de 2016 La segona edició de la Gran Gimcana ha estat tot un èxit
  Molta participació, diversió i cooperació! Grans i petits col•laborant per fer unes proves que no només són divertides sinó que també embelleixen els nostres carrers i ens els fan encara més nostres!
 • EL PER QUÈ I EL COM DE LA PARTICIPACIÓ INFANTIL AL MUNICIPI - El Voltreganès Educa 17 d'octubre de 2016 El per què i el com de la participació infantil al municipi - El Voltreganès Educa
  Dijous 20 d'octubre a les 17.30 a la Sala de plens de l'ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, conferència a càrrec d'Ingrid Agud, professora i investigadora del Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social de la UAB.
 • Formació per a manipuladors d'aliments 17 d'octubre de 2016 En marxa la formació per a manipuladors d'aliments
  Aquest matí al Ganxo una vintena de persones estan fent la formació per a manipuladors d'aliments, necessària per a qualsevol persona que per raó de la seva activitat laboral tingui contacte amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, etc.
 • TAST DE FORMATGES 17 d'octubre de 2016 Tast de formatges
  Després de l'èxit del primer tast de formatges arriba la segona edició!! Llavors van ser formatges catalans i ara... FORMATGES EUROPEUS! I tot maridat amb vins i pans
 • Taller de cinema 17 d'octubre de 2016 Taller de cinema
  Els dimarts de 19h a 21h. T'agrada el món del cinema? Vols aprendre els oficis del cinema? Vine al taller pràctic de cinema! Vine a aprendre tot el procés del cinema, des de l'elaboració d'un guió a la gravació d'un curt.
 • Formació DEA personal municipal 14 d'octubre de 2016 El personal municipal es forma sobre l'ús del DEA
  Ahir es va dur a terme una formació interna programada pel personal municipal sobre com actuar davant d’una parada cardiorespiratoria, després de la instal·lació dels dos desfibril·ladors externs als equipaments esportius de Sant Hipòlit de Voltregà.
 • 50ANYS FARMÀCIA MIRABENT 11 d'octubre de 2016 La Farmàcia Mirabent celebra el seu 50è aniversari
  Enguany la farmàcia de Sant Hipòlit de Voltregà compleix mig segle oferint els seus productes i serveis al poble.
 • Reunió Comerç 2016 11 d'octubre de 2016 Reunió sector comerç i ajuntaments
  Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, des de les regidories de Promoció econòmica, han convocat enguany altra vegada el sector del comerç a participar en una reunió de treball per valorar les accions realitzades durant l'any anterior i recollir informació, sol·licituds, propostes, necessitats del sector del comerç i poder des dels ajuntaments treballar-hi en la mesura que sigui possible i emprendre accions per donar suport a aquest sector.
 • Cens i xipatge 10 d'octubre de 2016 Cens d'animals de companyia i campanya de xipatge
  El proper dia 17 d’octubre els Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà inicien una campanya de cens i xipatge de tots els animals de companyia dels dos municipis.
Pàgina 1 de 44
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44