Notícies

Pàgina 1 de 40
 • Cursos informàtica Llar Jubilats 21 de setembre de 2017 Nous cursos d'informàtica a la Llar del Jubilat

  Adreçats a persones grans i gratuïts.

 • Reunió comerç 2017 20 de setembre de 2017 Reunió sector comerç i ajuntaments

  Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, des de l’àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès, han convocat enguany altra vegada el sector del comerç a participar en una reunió de treball per valorar les accions realitzades durant l'any i recollir informació, sol·licituds, propostes, necessitats del sector del comerç i poder des dels ajuntaments treballar-hi en la mesura que sigui possible i emprendre accions per donar suport a aquest sector.

 • Fàbrica de l'Impuls a la Innovació 19 de setembre de 2017 Aquest dijous a l'espai CoGanxo, sessió CONVERSES FORA LA CAPSA per a la innovació

  L'Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès col·labora en un projecte d'apoderament per a l'ocupació, liderat per Creacció: La Fàbrica de l'Impuls a la Innovació. Es tracta d'un programa d'acompanyament a la inserció laboral i al canvi professional, que inclou diferents accions d'itineraris individualitzats, coaching i marqueting personal, així com sessions dissenyades per a obrir la ment, inspirar i clarificar l'horitzó professional dels participants: converses fora la capsa, cafès experto, sessions up-date...

 • Conferència Inaugural curs 2017-2018 19 de setembre de 2017 Conferència Inaugural curs 2017-2018

  L’acte d’inauguració del curs escolar 2017-2018 al Voltreganès comptarà amb la conferència "una mirada a la innovació docent: el programa Escola Nova 21”, a càrrec de Antoni Zabala, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. Expert en les competències bàsiques i assessor en l’elaboració dels dissenys curriculars i en les plans de formació del professorat.

 • Dinar a la Llar 10/09/17 19 de setembre de 2017 El dinar de la Llar del Jubilat, tot un èxit!

  El passat diumenge dia 10 de setembre es va celebrar el dinar a la Llar del Jubilat amb molta participació d’assistents.

 • I Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins 18 de setembre de 2017 I Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins

  Aquest cap de setmana s'ha jugat el primer Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins amb la participació de equips de la comarca d'Osona, Vallès i la Garrotxa amb èxit de participació.

 • VII cursa per muntanya del Voltreganès 18 de setembre de 2017 VII cursa per muntanya del Voltreganès

  Enguany es celebra la VII edició de la Cursa per terra de voltors

 • Escenari secret a TEATRETS D'OSONA 15 de setembre de 2017 Escenari secret a TEATRETS D'OSONA

  El 7 de juliol els TEATRETS D’OSONA vam fer un regal als espectadors més fidels, i els vam convidar a un escenari secret. Una sorpresa a tots els espectadors que més van sovintejar els nostres teatres.
  …i per què? Doncs solament per que els volíem donar les gràcies per confiar en la proposta de TEATRETS D’OSONA i per que sense ells, els teatrets no hi serien.

 • Torneig d'hoquei base 15 de setembre de 2017 6è Memorial Joan Pous

  Torneig d'hoquei base del CP Voltregà

 • Beques i ajudes 15 de setembre de 2017 Convocatòria de Beques i ajuts

  S’obre la convocatòria de Beques del Ministeri Educació per a ensenyaments post obligatoris i ajuts individuals per a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu

 • Oficina Mòbil del Consumidor 7 de setembre de 2017 Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor al Voltreganès

  L'oficina mòbil d'informació al consumidor, atendrà gratuïtament les vostres peticions, dubtes i queixes relacionades amb els drets dels consumidors, de temes com pot ser la telefonia mòbil i fixe, compres, serveis, etc.

 • BALL-10-09-2017 6 de setembre de 2017 Amb el mes de setembre tornen les tardes de ball a Sant Hipòlit

  Cada diumenge, a les 17:30h a La Pista

Pàgina 1 de 40
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18