Notícies

Pàgina 1 de 37
 • Concurs de Fotografia 2017 17 de novembre de 2017 Concurs de fotografia

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, organitza des de Pla de Barris i dins els actes de ELGanxo 2.0 un concurs de fotografia per a infants i joves.

  L’objectiu principal és involucrar a la població més joves en activitats creatives i culturals i, a la vegada, sensibilitzar-la en temes com la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la convivència. Les fotografies hauran de tractar sobre aquests tres temes.

 • Desplegament 4G 16 de novembre de 2017 Desplegament 4G

  Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G. Aquesta nova tecnologia permet assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals.

  Els serveis mòbils 4G utilitzaran la freqüència 800MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es vegi afectada per interferències.

 • Segona fase | Pla Local de Joventut 13 de novembre de 2017 Elaboració del disseny del Pla Local de Joventut

  Els Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà treballen en l’elaboració del disseny del Pla Local de Joventut. El qual pretén la planificació estratègica en polítiques de joventut per a millorar la intervenció segons les necessitats detectades i els recursos disponibles a 4 anys vista.

 • Hipòlit Serra, nou alcalde de SHV, i els regidors del nou equip de govern 8 de novembre de 2017 Hipòlit Serra nou alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

  El canvi d’alcaldia és fruit del pacte de govern entre SOM Voltregà – AM i PDeCAT.

  Dimarts, 8 de novembre de 2017, s’ha oficialitzat el canvi d’alcaldia en un Ple extraordinari en el qual Hipòlit Serra ha pres possessió com a màxim responsable del Consistori. El canvi és degut als fets excepcionals que viu Catalunya en l’actualitat.

 • Avís | Informació 7 de novembre de 2017 Club de la Feina

  Us informem que el proper dijous,  dia 9 de novembre de 2017, no hi haurà el servei del Club de la Feina .

  Us hi esperem el dijous 16 de novembre de 2017, de 10:00 a 12:00 hores, a la Biblioteca municipal Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà.

  Disculpeu les molèsties!

 • GANXO imatges del vídeo 2 de novembre de 2017 Es graven al GANXO imatges del vídeo "Equipaments juvenils: Espais, professionals i qüestions obertes" promogut per l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona

  El passat mes de juny, l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona va obrir un espai de reflexió, sobre equipaments juvenils en el que hi va convidar diversos perfils professionals que tenen una relació amb la joventut, per poder crear un grup de treball.

  L ‘ajuntament de Sant Hipòlit hi va ser convidat i hi va participar amb la presència de la seva tècnica de Joventut. Dels resultats d’aquest treball se n’està elaborant un guia que pugui ser útil als diferents tècnics, perfils professionals de la joventut.

 • Castanyada Llar del Jubilat 2 de novembre de 2017 Castanyada a la Residència de Gent Gran i Centre de dia "Fundació Gallifa"

  Com cada any, els residents de Fundació Gallifa, juntament amb els familiars, cuidadores i personal tècnic han celebrat la castanyada.

  Dilluns al matí enmig de massa, pinyons, ametlles i sucre, es va fer un taller de panellets amb un resultat espectacular!

  I dimarts a la tarda, gresca i xerinola van amenitzar una tarda de castanyada que tothom va disfrutat molt! Es van torrar castanyes enmig d’una bona foguera, i acompanyades de moniatos i dels panellets fets pels mateixos residents, va ser un bon berenar esperat per tots.

  Després, i ja per acabar la festa, qui va voler, va poder moure una mica el cos a ritme de bona música ben coneguda per tots!

 • Curs ActivaLaMent 2 de novembre de 2017 ActivaLaMent

  L’activitat mental és bona a qualsevol edat. Ajuda a la gent gran a estimular les capacitats cognitives i a envellir millor.

  ActivaLaMent és un curs pensat especialment per a la gent gran, és un taller de memòria que es fa amb ordinador, així doncs, és imprescindible que els participants tinguin nocions bàsiques d’informàtica. Us convidem a exercitar les capacitats cognitives d’una manera senzilla i entretinguda.

   

   

 • Activitats Dones del Voltreganès, majors de 60 anys | Novembre 2017 - Juny 2018 31 d'octubre de 2017 ACTIVITATS adreçades a Dones del Voltreganès majors de 60 anys | Programació novembre 2017 - Juny 2018

  A continuació us facilitem la programació d’activitats adreçades a dones del Voltreganès més grans de 60 anys. En la programació hi podeu trobar des de classes de ioga, de tai-txí, de cuina adreçades a les diferents èpoques de l’any, fins a tallers de memòria i manualitats, entre altres.

 • Halloween a PortAventura | 2017 30 d'octubre de 2017 Halloween a PortAventura

  Dissabte, 28 d’octubre, es va fer la sortida per a joves a PortAventura i es va poder gaudir de valent la temàtica del Hallowen enmig de les atraccions i els túnels del terror.

 • Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots | 2017 30 d'octubre de 2017 La Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots, tot un èxit!

  El diumenge passat, 29 d’octubre, les àrees de Joventut dels Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, van tornar a organitzar la Gran Gimcana: Jo Sóc Tu Som Tots, versió 2017. Una activitat comunitària que busca la participació de les famílies i els joves en la descoberta dels indrets del poble i la construcció de l’espai públic, tot, des d’una mirada de cohesió social i respecte.

 • Oficina Mòbil del Consumidor al Voltreganès | Octubre 25 d'octubre de 2017 Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor al Voltreganès

  L'oficina mòbil d'informació al consumidor atendrà gratuïtament les vostres peticions, dubtes i queixes relacionades amb els drets dels consumidors, de temes com pot ser la telefonia mòbil i fixe, compres, serveis, etc.

Pàgina 1 de 37
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18