Notícies

Pàgina 2 de 38
 • Viles Florides 25 de setembre de 2017 Sant Hipòlit de Voltregà rep el reconeixement Flor d'Honor 2017

  El nostre municipi ha estat reconegut amb tres Flors d’Honor per la seva actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament, paisatge urbà i millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Aquest reconeixement, s’atorga als municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

 • Cursos informàtica Llar Jubilats 21 de setembre de 2017 Nous cursos d'informàtica a la Llar del Jubilat

  Adreçats a persones grans i gratuïts.

 • Reunió comerç 2017 20 de setembre de 2017 Reunió sector comerç i ajuntaments

  Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà, des de l’àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès, han convocat enguany altra vegada el sector del comerç a participar en una reunió de treball per valorar les accions realitzades durant l'any i recollir informació, sol·licituds, propostes, necessitats del sector del comerç i poder des dels ajuntaments treballar-hi en la mesura que sigui possible i emprendre accions per donar suport a aquest sector.

 • Fàbrica de l'Impuls a la Innovació 19 de setembre de 2017 Aquest dijous a l'espai CoGanxo, sessió CONVERSES FORA LA CAPSA per a la innovació

  L'Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès col·labora en un projecte d'apoderament per a l'ocupació, liderat per Creacció: La Fàbrica de l'Impuls a la Innovació. Es tracta d'un programa d'acompanyament a la inserció laboral i al canvi professional, que inclou diferents accions d'itineraris individualitzats, coaching i marqueting personal, així com sessions dissenyades per a obrir la ment, inspirar i clarificar l'horitzó professional dels participants: converses fora la capsa, cafès experto, sessions up-date...

 • Dinar a la Llar 10/09/17 19 de setembre de 2017 El dinar de la Llar del Jubilat, tot un èxit!

  El passat diumenge dia 10 de setembre es va celebrar el dinar a la Llar del Jubilat amb molta participació d’assistents.

 • I Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins 18 de setembre de 2017 I Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins

  Aquest cap de setmana s'ha jugat el primer Torneig Voltregà CUP d'infantils i alevins amb la participació de equips de la comarca d'Osona, Vallès i la Garrotxa amb èxit de participació.

 • VII cursa per muntanya del Voltreganès 18 de setembre de 2017 VII cursa per muntanya del Voltreganès

  Enguany es celebra la VII edició de la Cursa per terra de voltors

 • Escenari secret a TEATRETS D'OSONA 15 de setembre de 2017 Escenari secret a TEATRETS D'OSONA

  El 7 de juliol els TEATRETS D’OSONA vam fer un regal als espectadors més fidels, i els vam convidar a un escenari secret. Una sorpresa a tots els espectadors que més van sovintejar els nostres teatres.
  …i per què? Doncs solament per que els volíem donar les gràcies per confiar en la proposta de TEATRETS D’OSONA i per que sense ells, els teatrets no hi serien.

 • Torneig d'hoquei base 15 de setembre de 2017 6è Memorial Joan Pous

  Torneig d'hoquei base del CP Voltregà

 • Beques i ajudes 15 de setembre de 2017 Convocatòria de Beques i ajuts

  S’obre la convocatòria de Beques del Ministeri Educació per a ensenyaments post obligatoris i ajuts individuals per a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu

 • Oficina Mòbil del Consumidor 7 de setembre de 2017 Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor al Voltreganès

  L'oficina mòbil d'informació al consumidor, atendrà gratuïtament les vostres peticions, dubtes i queixes relacionades amb els drets dels consumidors, de temes com pot ser la telefonia mòbil i fixe, compres, serveis, etc.

 • BALL-10-09-2017 6 de setembre de 2017 Amb el mes de setembre tornen les tardes de ball a Sant Hipòlit

  Cada diumenge, a les 17:30h a La Pista

Pàgina 2 de 38
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18