Notícies

Pàgina 2 de 36
 • Avís | Informació 23 de novembre de 2017 Club de la Feina

  Us informem que avui, dia 23 de novembre, no hi haurà el servei del Club de la Feina.

  Us hi esperem el proper dijous 30 de novembre de 2017, de 10:00 a 12:00 hores, a la Biblioteca municipal Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà.

  Disculpeu les molèsties!

 • Exposició dones que han destacat al món | Biblioteca Marquès de Remisa SHV 22 de novembre de 2017 25 de novembre | Dia Internacional contra la Violència de Gènere

  El dia 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per aquest motiu a la Biblioteca Marquès de Remisa de Sant Hipòlit trobareu una exposició sobre dones que han destacat en el món cultural.

   

 • Taller orientació sexual a El Ganxo | I tu KE en saps de sexe? 20 de novembre de 2017 I tu KE en saps de sexe?

  Amb aquest eslògan es va portar a terme el taller d’orientació sexual per a joves el passat diumenge 19 de novembre a El Ganxo, un espai per a joves de Sant Hipòlit de Voltregà.

  Aquest taller posava a disposició dels joves dos espais diferenciats, en el primer es van treballar dinàmiques en grup que posaven de manifest aspectes de falsos mites i creences i possibles dubtes, i un segon espai on els joves, a títol individual, podien fer les seves consultes amb l’especialista en sexologia, l’Elena Crespi, experta en el tema i consultora sexualitat al web www.adolescents.cat .

   

 • Gran Recapte d'Aliments 20 de novembre de 2017 Gran Recapte d'Aliments

  Des de l’Ajuntament tenim un paper rellevant en l’atenció a les persones vulnerables del nostre municipi, algunes de les quals es veuran beneficiades per la recollida d’aliments promoguda pel Gran Recapte.

  És per això que us informem que s’ha iniciat la campanya de captació de voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments que tindrà lloc els pròxims dies 1 i 2 de desembre.

 • Formació 1 2 3 Acció 17 de novembre de 2017 Formació cursos 1 2 3 Acció

  Teniu disponible l'oferta formativa per al proper tirmestre dels cursos 1 2 3 Acció | Places limitades

 • Concurs de Fotografia 2017 17 de novembre de 2017 Concurs de fotografia

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, organitza des de Pla de Barris i dins els actes de ELGanxo 2.0 un concurs de fotografia per a infants i joves.

  L’objectiu principal és involucrar a la població més joves en activitats creatives i culturals i, a la vegada, sensibilitzar-la en temes com la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la convivència. Les fotografies hauran de tractar sobre aquests tres temes.

 • Desplegament 4G 16 de novembre de 2017 Desplegament 4G a Sant Hipòlit de Voltregà

  Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G. Aquesta nova tecnologia permet assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals.

  Els serveis mòbils 4G utilitzaran la freqüència 800MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es vegi afectada per interferències.

 • Segona fase | Pla Local de Joventut 13 de novembre de 2017 Elaboració del disseny del Pla Local de Joventut

  Els Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà treballen en l’elaboració del disseny del Pla Local de Joventut. El qual pretén la planificació estratègica en polítiques de joventut per a millorar la intervenció segons les necessitats detectades i els recursos disponibles a 4 anys vista.

 • Hipòlit Serra, nou alcalde de SHV, i els regidors del nou equip de govern 8 de novembre de 2017 Hipòlit Serra nou alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

  El canvi d’alcaldia és fruit del pacte de govern entre SOM Voltregà – AM i PDeCAT.

  Dimarts, 8 de novembre de 2017, s’ha oficialitzat el canvi d’alcaldia en un Ple extraordinari en el qual Hipòlit Serra ha pres possessió com a màxim responsable del Consistori. El canvi és degut als fets excepcionals que viu Catalunya en l’actualitat.

 • Avís | Informació 7 de novembre de 2017 Club de la Feina

  Us informem que el proper dijous,  dia 9 de novembre de 2017, no hi haurà el servei del Club de la Feina .

  Us hi esperem el dijous 16 de novembre de 2017, de 10:00 a 12:00 hores, a la Biblioteca municipal Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà.

  Disculpeu les molèsties!

 • GANXO imatges del vídeo 2 de novembre de 2017 Es graven al GANXO imatges del vídeo "Equipaments juvenils: Espais, professionals i qüestions obertes" promogut per l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona

  El passat mes de juny, l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona va obrir un espai de reflexió, sobre equipaments juvenils en el que hi va convidar diversos perfils professionals que tenen una relació amb la joventut, per poder crear un grup de treball.

  L ‘ajuntament de Sant Hipòlit hi va ser convidat i hi va participar amb la presència de la seva tècnica de Joventut. Dels resultats d’aquest treball se n’està elaborant un guia que pugui ser útil als diferents tècnics, perfils professionals de la joventut.

 • Castanyada Llar del Jubilat 2 de novembre de 2017 Castanyada a la Residència de Gent Gran i Centre de dia "Fundació Gallifa"

  Com cada any, els residents de Fundació Gallifa, juntament amb els familiars, cuidadores i personal tècnic han celebrat la castanyada.

  Dilluns al matí enmig de massa, pinyons, ametlles i sucre, es va fer un taller de panellets amb un resultat espectacular!

  I dimarts a la tarda, gresca i xerinola van amenitzar una tarda de castanyada que tothom va disfrutat molt! Es van torrar castanyes enmig d’una bona foguera, i acompanyades de moniatos i dels panellets fets pels mateixos residents, va ser un bon berenar esperat per tots.

  Després, i ja per acabar la festa, qui va voler, va poder moure una mica el cos a ritme de bona música ben coneguda per tots!

Pàgina 2 de 36
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18